wie zijn wij
de bioscope
werken bij
openingstijden
contact
gimsel
spirit
de groene weg
van binnen
home
wereldwinkel
oost west centrum
himalaya
genmai
nieuwsbrief
digitale rondleiding
plattegrond
bioscope online

BREAKFAST, LUNCH AND DINNER

 

Welkom bij Spirit!

Wij hebben een heerlijk gevarieerd vegetarisch buffet, zowel warm als koud. Wij gaan voor het beste van de natuur en kiezen dus voor 100% biologisch. Onze koks werken met de ingrediënten van het seizoen en prikkelen dagelijks je smaakpapillen! De doorlopende productie zorgt voor vers, ambachtelijk en gevarieerd vegetarisch eten.

 

SPIRIT is VERNIEUWD!
Een nieuwe keuken, een nieuw interieur, nieuwe openingstijden en nieuwe gerechten. Het enige dat niet nieuw is, is dat we nog steeds 100% biologisch en 100% vegetarisch koken. Ons idee is simpel: goed eten maken dat beter smaakt. Beter in je mond, in je hoofd én in je hart. Dus vind je bij ons alleen gerechten die we elke dag eigenhandig hebben klaargemaakt met respect voor mens, dier, milieu en economie. 

 

En er is meer

Je kunt een keuze maken uit verse sappen of drankjes. En naast ons gevarieerde buffet hebben we taarten en muffins uit eigen patisserie. 

 

Gevarieerd gemak: Eten per gewicht

Bij de kassa wordt je bord gewogen, je betaalt puur voor wat je opschept. Zo kun je zelf bepalen wat je wilt eten, maar ook hoeveel. Spirit vormt het hart van De Groene Passage, waar ontmoeting, en het uitwisselen van winkel- en cursus ervaringen gepaard gaan met het bio-culinair genieten. ’s Zomers is er een heerlijk terras.

 

Eko-keur voor Spirit

Spirit is sinds 2 februari 2012 100% biologisch gecertificeerd door Skal. Het zelfbedieningsrestaurant in De Groene Passage is daarmee het vierde restaurant in Nederland met een 100% Eko-keurmerk Horeca.

Lees hier het hele artikel.

  

010 – 411 63 56

spirit@degroenepassage.nl

Openingstijden:

ma t/m za 08.00 – 23.00u (buffet sluit om 22.00u)

 

MEER INFO, NIEUWS EN FOTO’S: WWW.SPIRITROTTERDAM.NL