wie zijn wij
de bioscope
werken bij
openingstijden
contact
gimsel
spirit
de groene weg
van binnen
home
wereldwinkel
oost west centrum
himalaya
genmai
nieuwsbrief
digitale rondleiding
plattegrond
bioscope online
supermarkt
drogisterij
aditi

Uitgebreid biologisch winkelen

 

Gimsel in De Groene Passage is een uitgebreide natuurvoedingssupermarkt, met een vloeroppervlak van 750 m2. Met deze ruime opzet en het zeer brede assortiment wordt het boodschappen doen heel aantrekkelijk. Het assortiment is verdeeld over verschillende afdelingen met de nadruk op vers, ambachtelijk & gezond. Zo straalt bij binnenkomst een kleurrijke groente- en fruitafdeling je tegemoet en is er een eigen bakkerij waar een deel van het broodassortiment dagelijks vers wordt gebakken. Alle verswaren zijn 100% biologisch.

 

Beste natuurvoedingswinkel

Gimsel is al 2 keer verkozen tot Nederlands Beste Natuurvoedingswinkel. Het kwaliteitsbewustzijn in de harmonieus ingerichte en gezellige en warme winkel en het grote assortiment werden door de jury voluit geprezen.

 

EKO-keurmerk

Natuurvoedingssupermarkt Gimsel voldoet aan de eisen van het EKO-keurmerk Winkels en heeft op 14 september 2012 het EKO Certificaat ontvangen van Stichting EKO-keurmerk.
 

Groente & Fruit = hét visitekaartje

Gimsel heeft een ruime groenteafdeling met meer dan 140 soorten groente en fruit, waarvan ook een aantal tot de ’vergeten’ groenten behoren. Al naargelang de teeltwijze worden de groenten aangeduid met biologisch (EKO) of biologisch-dynamisch (Demeter).

 

Brood & Banket = gezond en lekker

De bakkerijafdeling biedt een ruim assortiment aan dagvers brood en kleinbrood; er zijn ruim 90 soorten brood, onder te verdelen in zuurdesem- en gistbrood, afhankelijk van het gebruikte rijsmiddel. Ook vind je er 100% puur speltbrood, glutenvrij brood en zoutarm brood (de laatste twee alleen op bestelling 2 dagen van tevoren). Zij worden geleverd door Bakkerij Ad van der Westen en Brood van Menno. Heerlijk brood met pure ingredienten, dus geen dierlijke bestanddelen, suiker en broodverbeteraars; Back to Basic en dat proef je! 

Verder vind je hier biologisch klein gebak zoals verschillende muffins, scones, diverse kleine quiches en kleine taartjes om je vingers bij af te likken! Ze zien er stuk voor stuk mooi uit, maar wat ze echt bijzonder maakt zijn de pure ingrediënten. Omdat we het assortiment in onze eigen patisserie produceren bieden we het elke dag aan, dus ook op maandag!    
NB. Bestellingen een dag van tevoren opgeven!

 

Probeer nu ook Zonnemaire Authentic Organic; een uitgebreid assortiment authentieke biologische broden van excellente kwaliteit. Ambachtelijk, met de hand gemaakt brood op basis van zorgvuldig geselecteerde biologische ingredienten. Duits brood en Demeter brood, zonder uitzondering met de allergrootste zorg omringd en op traditionele wijze bereid. Dit nieuwe assortiment bestaat bij Gimsel uit Demeter Boerenbol, Einkoornbrood, Demeter Speltbrood, Demeter Roggebrood, Spelt Haverbrood, Spelt Vitaal, 1000 Pit brood, Boekweit gierstbrood en Hazelnootbrood. Ontdek zelf de volle smaak van Zonnemaire Excellent Organic!

 

Kaas & Zuivel = zeer uitgebreid

De kaasafdeling heeft 150 verschillende soorten binnenlandse en buitenlandse kazen op de plank liggen. Je vindt er zowel traditioneel als vegetarisch gestremde kaas en zelfs kaasjes zonder zuivel. Verder is er een steeds wisselend aanbod van seizoenskazen en kan de echte fijnproever hier terecht voor zeer exclusieve kazen als Parmegiano Reggiano.

 

Kruidenierswaren = alles wat je nodig hebt

Van ontbijtproducten tot broodbeleg, van koffie uit Indonesië tot bijzondere theeën, van oliën tot azijn en van natuurlijke smaakmakers tot kruiderijen, je vindt het op de kruideniersafdeling. Daarnaast is er een groot aanbod van Japanse specialiteiten en Italiaanse delicatessen. En natuurlijk ontbreken ook koekjes, noten en andere heerlijke versnaperingen niet in het assortiment. Voor de kinderen heeft Gimsel natuurlijk-gezoet snoepgoed! Maar ook glutenvrije producten, biologische diervoeding en ecologische schoonmaakmiddelen kun je er vinden.

 

Bio-Bulk = zelf bepalen hoeveel

Schep zelf je rijst, noten, granen en pasta’s bij onze Bio-Bulk. Hier vind je naast diverse soorten thee, kruiden, snoep en koek, ook je favoriete olie en azijn. Je kunt zelfs je eigen koffie en pindakaas malen!

 

Dranken, Wijn & Bier = puur genieten

Het assortiment (fris)dranken is een sterke troef; van ’oer’sap, groente- en fruitsap tot duindoornsiroop, alles puur natuur. Maar genieten is het ook met een goede fles uit het ’wijnkeldertje’ van Gimsel waar je keuze hebt uit een ruim aanbod wijn en bijzondere biertjes.

 

010 - 404 73 42

gimsel@degroenepassage.nl

Openingstijden: ma t/m vr 08.00-20.00u; za 08.00-18.00u

 

VOOR ALLE INFO GA JA NAAR WWW.GIMSELROTTERDAM.NL